Fibroadenom-nezhubny nador prsnika

dobry den chcem sa opytat som 1x tehotna a mam v prsniku nezhubny nador uz asi cca 2roky chodim na pravidelne kontroly kazdeho pol roka ze doteras sa nezvecsoval takze nebolo potrebne snim nic robit no a ja sa teras bojim ze pocas tehotenstva sa mi zmeni na zhubny nador nakolko beriem hormonalne lieky na udrzanie tehotenstva teras ani nemozem ist na sono ako to vyzera ani nic co si myslite vy??dakujem

Odpověď odborníka:

Myslím,že máte zbytečné obavy léky které užíváte ani těhotenství nezhoubný fibroadenom neovlivní a nevidím důvod,proč by nemohla být provedena UZ kontrola prsů. příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: