Fibrom

Udělal se mi takový menší vyrustek na predkozce. Je to taková mala "ťupka". Viz foto. Asi dva tři měsíce zpět jsem měl menší pupínek v barvě kůže ze strany penisu. Ten jsem odstranil (vymacknutim a odtrzenim) vydezinfikoval. Uz se neobjevil. Mohli byste mi prosím poradit, co by mohl být tento vyrustek a zda je nutné ho odstranit? Již sam podruhé nic nechci odstraňovat. Na urologii bohuzel ted 14 dni nejsou. Díky.

Odpověď odborníka:

Pravděpodobně se nejedná o nic vážného. Zduření žlázky, po čase buď samo vymizí, nebo se přemění na vazivovou tkáň. Spíš než o medicínský problém se jedná o problém kosmetický. V klidu vyčkejte až se urolog vrátí, nejedná se o akutní problém. S pozdravem Dr. Janoušková

MUDr. Zdeňka Janoušková
MUDr. Zdeňka Janoušková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Velká Bíteš

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: