Fibrom

Výrustek v nose, Již pár let mam tento výrustek na začátu pravé nosní dírky. Nějak se nezvětšuje, ale vadí mě tam. Mohli byste mě poradit o co by se mohlo jednat případně zda jej mám nechat odstranit?

Odpověď odborníka:

Útvar v nosním vchodu je nejspíše vazivového chrakteru,který označuje názvem fibrom,tedy nezhoubný.Vadit může jen velikostí,což ve vašem případě asi není,zdá se být dle fotografie malý.Vadí-li Vám pocitově(myslíte na to,sledujete se...),odstranění provádí v ORL ambulanci( ušní,nosní,krční)

MUDr. Marie Vaňačová
MUDr. Marie Vaňačová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Soukromá ordinace praktického lékaře pro dospělé, Tábor

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Vyšetření žil
Články: Vyšetření žil
Onemocnění žil je velmi...
Víte, jak probíhá hojení po operacích?
Články: Víte, jak probíhá hojení po operacích?
Kdo z nás se už někdy...
Enzymy urychlují hojení po úrazech a operacích
Články: Enzymy urychlují hojení po úrazech a operacích
Rychlost hojení do značné...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Pneumonie
Články: Pneumonie
Pneumonie, neboli zápal...
Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Články: Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Brnění je nepříjemný pocit...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: