Fibrom

Dobrý den.U mé dcery/27let/byl objeven fibrom na poševní stěně a lékař navrhl jeho odstranění.O co se vůbec jedná a jsou s tímto zákrokem spojená nějaká rizika,co se týče budoucího prvního otěhotnění?Děkuji.

Odpověď odborníka:

Fibrom je vazivový výrůstek na kůži či sliznici, není to vůbec nic nebezpečného, ale může vadit mechanicky - při pohlavním styku, nebo může dojít k jeho spontánnímu zaškrcení a odumření, což je bolestivé.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x