Fibromky na penisu

Omlouvám se za poměrně trapný dotaz a kvalitu fotky(snad se to bude dát poznat). Pod žaludem penisu už několik let mám takové výrustky podobající se fibromům...nemám s tím žádný problém až na ten vizuální kdy to nepůsobí zrovna 2x pěkně. Chtěl bych se zeptat jestli to je opravdu to co si myslím že je nebo něco jiného a jestli se toho dá nějak popřípadě zbavit? Děkuji

Odpověď odborníka:

Ladislave, opravdu se to zdá jako malé fibromky, nicméně pokud si chcete být jist o správné diagnose a event. se poradit o možnostech chirurgického řešení doporučuji navštívit urologa, ten se vám na to podívá. Obecně si ale myslím, že pokud vám to nikterak nevadí, nebolí, nic z toho neteče, asi bych to neřešil ...

MUDr. Vít Křehnáč
MUDr. Vít Křehnáč

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: JACH-TA s.r.o., Řež

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: