Fibromyalgie a citalopram

Dobrý den, prosím o informaci, zda jako součást léčby fibromyalgie je vhodné antidepresivum Citalopram-ratiopharm, případně jaké jiné léky lze užívat. Děkuji za odpověď. V.Přinosilová

Odpověď odborníka:

Dobrý den, antidepresiva jako součástí terapie vaší nemoci a jsou přímo doporučená. Konkretně tento lek nemohu říci (je ze skupiny antidepresiv, kterých je mnoho druhů a skupin a váš lékař voli lék určitě podle kriterií, která jsou vysoce odborná), a také na tom, jak vám bude lék vyhovovat. Více info o onemocnění naleznete ZDE: http://www.ulekare.cz/clanek/fibromyalgie-1-dil-2534 http://www.ulekare.cz/clanek/fibromyalgie-2-dil-2533 http://www.ulekare.cz/clanek/fibromyalgie-3-dil-2531 Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Léky na FM | Od: Fibromyalgik | 5.6.2011 18:40
Na léčbu fibromyalgických bolestí se užívá v ČR Cymbalta a Lyrika.
Cymbalta patří mezi antidepresiva, zároveň je účinná na neuropatické bolesti.
Lyrika je pouze na neuropatické bolesti.
Pokud máte úzkosti či depresi z bolestí, tak až je zvládnete pomocí komplexní léčby psychyka se vám úplně srovná.

reagovat
Fibromyalgie | Od: Fbromyalgik | 26.8.2010 06:19
Paní Přenosilová,
ráda bych vás upozornila na stránky o fibromyalgii v českém jazyce. fibromyalgik.webnode.cz

reagovat
Fibromyalgie | Od: Fbromyalgik | 26.8.2010 06:18
Paní Přenosilová,
ráda bych vás upozornila na stránky o fibromyalgii v českém jazyce. fibromyalgik.webnode.cz

reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: