Fibrozni uzlik

Dobrý den,pane doktore chtěla jsem se zeptat,už jsem Vám psala ohledně rok a půl leté dcerce,které byl diagnostikován fibrozní uzlík v hrázi,již jednou byla vyšetřena kolonoskopem tenkým,a ted jde na toto vyšetření znova,zajímalo by mě jestli se dá kolonoskpem poznat nádor?

Odpověď odborníka:

Když už takto o těchto věcech hovoříte tak je třeba říci, že právě kolonoskopie je ta nejlepší metoda k provedení důkladné diagnostiky změn v tlustém střevě.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: