Fimosa

Je mi 13 let při klidném stahování předkožky ji dostanu pod žalud ale při "postavení" ji dostanu do půlky žaludu pravdě podobně ji mám zúženou. Co mám dělat na obřízku se mi moc nechce, není nějaká mast atd... za odpověď děkuji

Odpověď odborníka:

Pokud lze předkožka v klidu stáhnout pod žalud, netrpíš na záněty prepuciálního vaku, tzv. balanitidy, tak není nutná v tomto věku obřízka. Požádej ještě o konzultaci svého pediatra.
S pozdravem
MUDr. Dagmar Doležalová

MUDr. Dagmar Doležalová
MUDr. Dagmar Doležalová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: