Fimosa

Dobry den, detsky lekar 18mesicnimu synovi diagnistikoval fimosu a dal doporuceni na chirurgii, na konci pindika se synovi dela takova nacervenala bublinka je mozne toto resit nejak bez bolesti ? dekuji

Odpověď odborníka:

Někteří lékaři do 3 let věku vůbec nedoporučují předkožku násilně přetahovat, v tomto věku se může jednat jen o jakési slepení kůže a ne skutečnou fimosu. Pokud syn netrpí vyloženě záněty v oblasti pod předkožkou, doporučovala bych zkoušet při koupání v teplé vodě opatrně přetahovat, nebo to zkusit po namazání mastným krémem. Myslím si, že zákrok v této chvíli není nutný.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: