Fimosa

Dobrý den, synovi je 5 let a ještě nikdy si nepřetáhl předkožku. Byli jsem na urologii a byla nám doporučena cirkumcize. Je to opravdu nutné? Není i jiné řešení? Nikdy neměl žádné záněty, ani jiné problémy. Při močení nemá komplikace. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Je možné vyzkoušet kortikoidní krém nebo mast, ale nejvyšší čas to v tomto věku řešit.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Endometrióza ženám může bránit v otěhotnění
Články: Endometrióza ženám může bránit v otěhotnění
Po miminku touží snad každá...
Vyšetření prostaty
Články: Vyšetření prostaty
Co vše má zahrnovat...
Alergikům může být parfém nepříjemný stejně jako výfukové plyny
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Gynekologické vyšetření
Články: Gynekologické vyšetření
Co vás čeká při...
Léčba alergie může zahnat i únavu
Články: Léčba alergie může zahnat i únavu
Mnohé projevy alergií jsou...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: