Fimosa po operaci

Dobrý den, můj 3letý syn je několik týdnů po operaci fimosy. Po operaci bylo vše dobré, ale nyní se mu kůžička zase stahuje a zaznamenáváme opět odpor při přetahování. A malý křičí, že ho to bolí (i když předpokládáme, že je křik spíše psychického rázu, protože je po pobytu v nemocnici háklivý na dotek). V každém případě je mu to ale nepříjemné. Když je penis ztopořený, nejde dokonce přetáhnout vůbec či se kůžička za žaludem zasekne a jde zpět jenom těžko. Je to normální stav po operaci? Může se zúžení vrátit natolik, že bychom mohli jít na další operaci nebo to lze rozcvičit, popř. nějak mazat apod. Děkuji moc za odpověď.

Odpověď odborníka:

Promazávejte vaselinou a zkuste znovu přetahovat. nevím, jaký zákrok byl prováděn, ale pokud by skutečně šlo o recidivu, nejlepší by byla totální obřízka. navštivte znovu urologa.

Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: