Fimóza

Dobrý den, chtěl bych se zeptat. Je mi 16 let a ještě jsem si nepřetáhl předkožku přes penis. Mám zkoušet přetahovat předkožku? Mám podezření na Fimózu. Někde sem četl, že přetahování předkožky násilím může ublížit. U urologa jsem ještě nebyl a můj táta ani bratr Fimózu nemají. Byla by možná léčba pomocí kortikoidonových mastí, obřízku si opravdu nepřeji. Díky za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, zkoušet byste to určitě měl. Pokud to nejde svépomocí, tak ve spolupráci s lékařem

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: