Fimoza

Zdravím,ve 30letech jsem podstoupil častečnou obřízku kvuli fimoze,teď jse nejspíš vrátila,pri klidovém vztahu bezproblému stáhnu předkožku tam a zpět,při stopoření stáhnu předkožku tam už hůře a vrátit ji mohu bud z pomocí rukou nebo počkat až odezní vzrušení,občas se i natrhne.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, v takovém případě záleží jen na Vás jestli se chcete potíží zbavit tím, že podstoupíte úplnou obřízku. Mastičky už nijak nezaberou

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x