Fimóza

Od jiste doby mi nejde pretahnout predkozka na chirurgicky zakrok nechci jit a tak se chci zeptat jestli je i jine reseni nez vyse uvedeny zakrok je mi 43 let

Odpověď odborníka:

Michale, ve Vašem věku může být příčinou sekundární, fimózy, po předchozím intervalu, kdy předkožka přetahovat šla, i závažné onemocnění. K nejčastějším získaným příčinám patří nejrůznější záněty – balanitida, ekzém, syfilis, kapavka aj. Trvalá fimóza se léčí chirurgicky – obřízkou cirkumcizí, proto je nutné urologické vyšetření. Urolog poté je schopen Vám doporučit nejvhodnější terapii. S pozdravem, MUDr. Veronika Horáková

MUDr. Veronika Horáková
MUDr. Veronika Horáková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Klinika pracovního lékařství a cestovní medicíny FNKV

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: