Fimóza

Dobrý den, v pěti letech jsem podstoupil částečnou obřízku kvůli fimóze ale teď v 16ti letech se problém vrátil. Mám na Vás tedy dotaz jestli by jste mi doporučil nějakou past nebo znovu operaci.

Odpověď odborníka:

Dobrý den Ondřeji! Doporučuji vám zkonzultovat urologa. V některých případech může opravdu pomoci aplikace kortikoidních mastí, ale vždycky záleží na konkrétním případě. O tom, zda bude u vás potřeba přistoupit opět k operaci nebo ne, může rozhodnout jen lékař poté, co vás vyšetří. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: