Fimóza

Zdravím, trpím fimózou a chci s tím něco konečně dělat, je mi 14 let ale chtěl bych se zeptat, zda s tím nemohu počkat do 15 let? Vím že se nejčastěji léčí obřízkou a jsem s tím smířený ale chtěl bych na operaci až v 15 letech. Je s tím nějaký problém?

Odpověď odborníka:

Kromě obřízky existuje v některých případech možnost léčby mastmi. Proto by jste měl urologa navštívit co možná nejdřív. Navíc nepřetažitelná předkožka zvyšuje riziko závažného poškození penisu.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Kouření cigaret ničí sexuální život mladých mužů
Články: Kouření cigaret ničí sexuální život mladých mužů
Zeptáte-li se muže kuřáka...
Sexuální zdraví ženy
Články: Sexuální zdraví ženy
Mnohdy se pod pojem...
Hemoroidy
Články: Hemoroidy
Hemoroidy, žilní městky...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Články: "Parfémová vyrážka" aneb Z čeho to mám?
Někomu čerstvě zakoupený...
Kouříte? Pak možná nebudete mluvit!
Články: Kouříte? Pak možná nebudete mluvit!
Se zapálenou cigaretou má...
Kouření dýmky přináší podobné riziko jako kouření doutníku
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: