Fimóza

Dobrý den chtěl jsem se zeptat je mi 15 let a mam fimózu takovou,že ani v klidném stavu nepřetáhnu předkožku přes žalud.. je tohle možné ještě nějak vyléčit doma? děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bez konzultace s lékařem-urologem žádnou samoléčbu nezkoušejte, mohl byste stav ještě zhoršit například natržením předkožky (s rizikem zánětu, infekce, jizvení..). Obecně se někdy předkožka uvolní po opakované aplikaci vhodné kortikoidní masti, ale zda je to možné u Vás, to musí posoudit urolog, a to jedině na základě toho, že předkožku vyšetří.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x