Fimoza u rocniho ditete

Dobry den, detska lekarka mi sdelila, ze muj rocni syn ma fimozu a doporucila denne zkouset predkozku pretahovat. Ovsem na internetu jsem cetla, ze se toto nedoporucuje u takto malych deti a ze se fimoza jeste v prubehu rustu muze sama upravit. Rada bych tedy vedela, zda mam poslechnout radu pediatra ci zda mam vse nechat byt s tim, ze se casem uvidi.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jeví se mi to dost brzy, také bych počkala, růstem se vše může spontánně upravit. Dávejte pozor na ev. záněty v této oblasti, malinko přetahovat můžete (večer při koupání), ale uvidíte, že časem se vše upraví samo. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Lze opravdu odhalit rakovinu z krve?
Články: Lze opravdu odhalit rakovinu z krve?
Lékař odebere krev, do...
Rakovina prostaty: nenápadný zabiják českých mužů
Články: Rakovina prostaty: nenápadný zabiják českých mužů
Rakovina prostaty, plic a...
Máte bolesti při sexu? Nejste samy...
Články: Máte bolesti při sexu? Nejste samy...
Milování většinou bývá...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x