Finóza, možný problém s chir. zákrokem

Dobrý den, předem se omlouvám, že pokládám dotaz na tohle téma, které zde bylo již mnohokrát řešeno. Po přečtení většiny dotazů jsem pevně rozhodnutý jít si nechat odstranit přebytečnou kůži, jen mám obavy. Od kořenu penisu až uplně po špičku se mi táhne poměrně velká žíla, končí až uplně na konci předkožky. Nebude to problém? Předem moc děkuji za odpověď!! Hodně to pro mě znamená.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nemusíte mít o žílu strach. Běžně se při obřízce přerušují.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x