Fisura

Dobrý den,jsem po divulsi fisuri (operace byla nutností),můj dotaz spočívá v tom,že i po operaci krvácím,chci se zeptat jestli je to normální že i teď týden po operaci krvácím a co bych měla dělat aby se to neopakovalo a předejít bolesti při stolici,už se bojím bolesti a nechci aby se to opakovalo,děkuji za Vaši odpoveď

Odpověď odborníka:

Po divulzi svěračě podle rozsahu jeho uvolnění a tedy jistého roztažení taková potíž se objevuje. Bylo by dobře zajít na kontrolu, fissurku zhodnotit a případně na proktologii ošetřit. Užít i hojivou mast a samozřejmě po stolici dokonalou hygienu s onou mastí, což jistě provádíte. Léčebné opatření se musí dít podle zjištěni stavu řitního otvoru.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: