| Nápověda

Fisura konečníku

dobrý den ,chci se zeptat už od mala mívám tuhou stolici asi v 19 se mi začala obejvovat sem tam krev na toaletník papíru a občas mě po stolici bolel konečník jakobych si ho natrhla tou velkou stolicí,ale bylo t jen občas tak sem to nijak neřešila nyní je mi 21 a vše se zdá v pohodě ,začala jsem hodně pít a jíst vlákninu tudíž je nmá stolicve tak akorát a nedráždí mě,jenže se mi zdá že mám jak mi konči záda a začíná řit takový myaý růžový váček,ale když si řit trochu roztáhnu už ho nevidim, jinak žádné obtíže nemám nevíte co by to mohlo být ?předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Může jít o hemorhoidy nebo vámi zmiňovanou fisuru. Pokud se při pravidelné životosprávě obtíže nezhoršují, není nutné to řešit. Přesnou diagnosu by vám řekl chirurg - proktolog. Hemorhoidy se dají léčit konzervativně ( léky na křečové žíly), nebo při velkém rozsahu operací, léčba fusury je jen chirurgická.

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
  • Kvasinky Už nevím co mám dělat, pořád se mi vrací kvasinky v ústech a hrtanu...
  • Červene krvinky v moči Chtěl bych se Vás zeptat, co by mohlo signalizovat...
  • Mycomax Paní doktorko, chci se zeptat, jak dlouho zůstává mycomax 150 v těle...
  • Bílé čepy na madlí Potřebovala bych pomoci. Mám bíle čepy na madlí, ale na...
  • Pocení, tachykardie, závratě Mam 37 rokov, posledne obdobie mavam zavrate...
 
Kam dál
 
 
Kdy je žloutenka u novorozence normální?
Články: Kdy je žloutenka u novorozence normální?
Žloutenku neboli ikterus je...
Cukrovka - Diabetes Mellitus
Články: Cukrovka - Diabetes Mellitus
Diabetes mellitus, cukrovka...
Barvu očí určují tři geny. Pouze dva vědci znají dobře
Články: Barvu očí určují tři geny. Pouze dva vědci znají dobře
Barva očí je fascinující...
Otestujte své sexuální zdraví
Články: Otestujte své sexuální zdraví
Poruchy erekce nejsou nijak...
Pěnová sklerotizace křečových žil může ohrozit mozek
Léčba křečových žil nejsou jen tabletky a bandáže
Články: Léčba křečových žil nejsou jen tabletky a bandáže
Ano, jsou sice často první...
Trombóza a embolie
Články: Trombóza a embolie
Hluboká žilní trombóza a...
Diverkulitida
Články: Diverkulitida
Divertikulitida je...
Vyšetření osteoporózy
Články: Vyšetření osteoporózy
Cílem vyšetřovacích metod u...
Hrozí alergikům chronická rýma?
Články: Hrozí alergikům chronická rýma?
Chronická rýma doprovázená...
Články: Při artritidě cvičte, budete pružnější
Aerobní cvičení, posilování...
Články: Jak rozpoznat mimoděložní těhotenství
Pokud se oplozené vajíčko...
Naposledy čtené: