Fixace pdk

Dobrý den, před několika týdny jsem si něšikovně zlomil nohu, údajně prý lehká tříštivá zlomenina paty, po propuštění z nemocnice jsem dostal prášky Aescin-Teva. Prášky mi došli a lékař mi nenapsal žádný recept. Jde mi o to že poslední týden mě šílěně bolí lýtko na zlomené noze, nohu mám fixovanou odlehčenou sádrou pod koleno. Je možné že mě lýtko bolí z důvodu nepohyblivosti nohy? Nebo může jít o trombozu?

Odpověď odborníka:

Dobrý den. O trombosu se může skutečně jednat doporučuji co nejčasnější vyšetření .

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zčervenání kůže po alkoholu nemusí znamenat alergickou reakci
Co je to Helicobacter pylori?
Články: Co je to Helicobacter pylori?
Od roku 1983, kdy Warren a...
Osteoporóza jako důsledek těhotenství?
Články: Osteoporóza jako důsledek těhotenství?
Tělo ženy chrání své kosti...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: