Flek pod krkem

  • Dotaz od: Lucie Palatinusová
  • Publikováno: 7.7.2008
  • uLékaře.cz

Má dcera 3roky,měla tři krat po sobě anginu,nyní má červený flek pod krkem.Může to mít nějaký vliv na mandle??Mám strach z operace,v této době jsem slyšela již 3 případ úmrtí po operaci mandlí.Moc děkuji Lucka

Odpověď odborníka:

Červená skvrna na kůži nesouvisí s anginou, může jít o ekzémové ložisko, navštivte kožního lékaře. Operace mandlí se provádí jen ve výjimečných případech - při opakovaných těžkých anginách nabo při akutním abscesu mandlí ( horečky, silné bolesti)

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: