Flexibilní fibroskopie

Dobrý den, mám doma ročního chlapečka kterého už téměř 2 měsíce trápí rýma která mu sedla do oušek. má je zalehlá zánět střed. ucha nemá. nezabraly atb zinnat ani kortikoidový sprey. navíc bere už asi měsíc aerius 2m denně.pan doktor se mu chce zítra podívat do nosu nějakou flexibilní fibroskopii. jsem z toho celý týden na nervy:-( vůbec netuším jak ho to bude nebo nebude bolet a hlavně zdali to má význam ho trápit jestli to vůbec může určit příčinu nemoci.

Odpověď odborníka:

Jedná se o nevelké zcela základní vyšetření, které může objasnit příčinu těchto potíží. Lékaři otolaryngologové jsou s tímto vyšetřením velmi dobře obeznámeni.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: