Flíček

Dobrý večer moc děkuji za rychlou odpověd,spíše jsem měla obavy že to může být něco jiného,při pohledu na flíček to vypadá jako by vystupoval ale jedná se asi jen o optický klam,protože na dotyk neni nic cítit ani žádný hrbolek vůbec nic,tak jsem se obávala třeba kýly,ale vůbec nevím jestli se na takovém místě vyskytuje.Flíček je jen o trošku světlejší než kůže kolem.

Odpověď odborníka:

Kýla může být v podstatě kdekoliv, ale v této lokalizaci nebývá úplně obvyklá. Kýla se projevuje vystouplou bouličkou, která můpže někdy být znatelná a jindy mizet. 6e by se kůže naopak vtahzovala, to ne. Až půjdete k dětskému lékaři např. na preventivní prohlídku, upozorněte ho na flíček, ale velmi pravděpodobně to skutečně bude jen nějaká odchylka ve stavbě kůže.

MUDr. Veronika Šabatová
MUDr. Veronika Šabatová

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Pediatrická klinika Thomayerova nemocnice

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: