Flucinar

Dobrý den, byla jsem na kožní a mám pytiriasis rosea, dostala jsem mastičku Flucinar, ráno jsem se probudila a v místě nanášení mastičky mám úplně odbarvenou kůži. Okamžitě jsem mast smyla a nebudu již dále užívat. Vrátí se mi kůže do původního stavu? Teď vypadám jako kdybych měla celé zjizvené břicho a propadla jsem depresím. Děkuji

Odpověď odborníka:

Flucinar by mohl vést ke snížení tvorby pigmentu, ale až po delší době používání, depigmentace může být způsobena i tou pityriasou. Ve většině případů se pigmentace po určité době obnoví.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: