Folikul

Dobrý den, snažíme se s přítelem o druhé těhotenství. Má lékařka, která mi podávala clostilbegit a pozvala si mě na UZ, tam bohužel nebyla a UZ mi prováděla mladá lékařka. Po UZ folikulu, který měl v pátek 12mm mi aplikovala inj Pregnyl. Můj dotaz zní....nebylo to ještě příliš brzy, neměla jsem dostat inj o dva dny později? Pohlavní styk jsme měli v pátek po aplkaci a dnes v neděli. Je vůbec nějaká šance na otěhotnění? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Nevím v jaké to bylo fázi cyklu ale nemějte obavy věřte lékařce že zvážila vše aby aplikace byla správná. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: