Folikulární cysta 5cm a otěhotnění?

Dobrý den. Byl mi píchnut agolutin po kterém se dostavila MS za 5 dní. Dnes jsem navštívila doktora kvůli krvácení, které trvá dnes již 9tý den. Na UTZ byla cysta 5cm (prý z ovaria, které neprasklo). (Před agolutinem nebyla cysta žádná) Pan doktor mi napsal THIAMIN 1x1 (2 balení) a ascorutin 3x1 do doby, než přestanu krvácet. Dále mám předepsán DUPHASTON (20-24 den cyklu). Snažíme se s manželem o miminko. 1) Bude možné i při této cystě oěhotnět? Úplně jsem se zapomněla zeptat. 2) Je možné, že budu ovulovat? Nebo je otěhotnění v takovém stavu a při těchto lécích vyloučeno?? 3) Piju kontryhelový čaj, ten mi snad neublíží? Za 3 měsíce mám přijít na kontrolu.

Odpověď odborníka:

Thiamin je lék používaní ke konservativní léčbě cyst,napřestane li krvácení do 2-3 dní měla by jste znovu navštivit gynekologa, i při cystě je možno otěhotnět nebo může sama prasknout,3 měsíce se mi na kontrolu zdá trochu dlouho Konytrhel vám neublíží příjemný večer

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: