Forfemina a antikoncepce

Dobrý den, snižuje přípravek Forfemina účinek antikoncepce Minisiston? Děkuji za odpověď. :)

Odpověď odborníka:

Přípravek Forfemina je potravinový doplněk , neznám jeho složení, ale vliv by mít neměl , je to zřejmě směs vitaminů a podpůrných látek. MUDr. Vilém Jelínek

MUDr. Vilém Jelínek, CSc.
MUDr. Vilém Jelínek, CSc.

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynprofi s.r.o., Gynekologická ambulance, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: