Foxinette a pendepone

Dobrý den, poslední měsíc a půl mám problémy se stále se opakujícími nálezy streptokoka v krku. Dostala jsem ted injekci Pendeponu a chci se zeptat, zda ovlivňuje účinky antikoncepce Foxinette. Každý mi na to říká něco jiného a já už jsem z toho zmatená. A v případě že ovlivnuje, tak jestli jako další ochrana stačí vaginální globule Pharmatex. Předem děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Ne, antibiotika kromě některých například proti TBC účinek antikoncepce téměř nesnižují,,použijete li ještě Pharmatex,nemusíte mít žádné obavy. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: