Fraxaparin

Dobrý den,mám potvrdenú Leidenskú mutáciu - trombozu bercových žíl,užívala som warfarín - 2,5 roka,teraz som prešla na nizkomolekulárny fraxiparin-koli rehabilitáciam.mala som pohlavný styk počas menzesu,ten som mala len tri dni.Obvikle mám menzes 4-5 dní.teraz ma pobolieva trochu brucho,robila som si tehotenský test a vyšiel negativne.Možem byt aj napriek tomu v druhom stave?dakujem za odpoved

Odpověď odborníka:

Testy jsou poměrně velmi spolehlivé takže pokud byl negativní je gravidita nepravděpodobná a styk v období menses ke graviditě nevede. Příjemný den.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: