Frekvence vyšetření v těhotenství

Dobrý den,jsem v 17+2týdne těhotenství.Na poslední prohlídce jsem byla 30.03.,kdy bylo vše v pořadku.Nyní jsem objednaná 12.05.na genetické vyšetření plodu.Vzhledem k tomu,že jsem nyní v zahraničí,je dostačující tahle frekventace,nebo se zde mám objednat k soukromému lékaři?Jsem prvorodička,a mám strach aby se dítěti něco nestalo. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Vzhledem k vašemu věku není důvodu se obávat komplikací, domnívám se, že tato frekvence stačí. Pokud vás tak lékař objednal, je jasné, že také nemá pocit , že by se něco mohlo ve vašem případě zanedbat.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: