Frenuloplastika - stehy

Chtěl bych se zeptat zda po frenuloplastice můžou stehy vypadnou za 4-5 dní ? A nebo mi je erekce kterou mám bohužel od zákroku často mohla ty stehy nějak poškodit nebo utrhnout ? Děkuji za odpověd. David Roman

Odpověď odborníka:

Je to docela brzy, ale pokud rána pevně drží, tak to nevadí

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: