Fromilid

Dobrý den. Po občasném pálení při močení, občasném svědění ústí močové trubice a výtoku bílého (nikoliv čirého) vodovitého výtoku jsem navštívil urologa, který na základě vyšetření pohlavního orgánu a moči konstatoval, že by se mohlo jednat o bakterie chlamidie či kapavky. Ve zprávě je napsáno, že v moči je leuko stopa a při vyšetření pohlavního orgánu, je tento bez zarudnutí, bez viditelného výtoku a bez patologického nálezu. Jako diagnoza byla určena nespecifická uretritida. Lékař mi předepsal Fromilid 500 po dobu sedmi dnů. V případě nákazy chlamidiemi či kapavky je tento lék účinný? Lze na základě provedeného vyšetření stanovit bližší diagnozu a provedené vyšetření je dostačující nebo je třeba důkladnějšího vyšetření? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, diagnóza se stanovuje na základě výtěrů z močové trubice. Fromilid není nejlepším Antibiotikem při takové léčbě

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: