Fromilid 500

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat : Když beru antibiotika Fromilid 500 třetí den a příznaky nemoci už odešli až tedy na kašel, který s mou nemocí souvisel, musím pořád ležet v posteli ?

Odpověď odborníka:

Samotné užívání Fromilidu není spojeno s nutností klidu na lůžku. Pokud se cítíte již lépe, není asi důvod, abyste ležel v posteli, ale záleží na Vašem onemocnění a celkovém stavu. Například pokud užíváte Fromilid pro závažnější zánět plic, byl by klidový režim vhodný.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: