Fromilid vs. yosefine

Dobrý den. Beru antikoncepci Yosefin a koncem května mě potrápil zánět nosohltanu. Lékař mi předepsal na týden antibiotikum Fromilid (1 tabletka denně). Atibiotika jsem dobrala v den, kdy jsem nasazovala první prášek z nového plata, do té doby žádný styk neproběhl. Poté jsem se chránila, desátý den však proběhl styk se vším všudy. Je možné, aby ovlivnila antibiotika antikoncepci? Pečlivě jsem pročítala příbalový leták Fromilidu i antikoncepce, ale vzájemnou interakci a upozornění na ni jsem neobjevila. Od té doby proběhla menstruace. Díky za odpověď.

Odpověď odborníka:

Fromilid by neměl antikoncepci ovlivnit a pokud proběhla menses, můžete být bez obav. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x