Funkcnost antikoncepce

Dobry den, chci se zeptat, pet dni jsem brala herpesin na genitalni opar, do toho se mi udelala vaginalni mykoza na kterou beru na 10 dni vaginalni cipky,a z toho vseho se mi udelal ve ctvrtek zanet mocoveho mechyre. HA beru normalne a na ten zanet beru antibiotika, kdy bude HA fungovat poradne kdyz antibiotika doberu ve stredu a vaginalni cipky v pondeli 28? Dekuji

Odpověď odborníka:

Na účinnost antikoncepce by to nemělo mít vliv. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: