Funkčnost antikoncepce

Dobrý den, před 14 dny jsem začala brát antikoncepci Lindynette 20 a to 3.den cyklu (ovšem tento den jsem již neměla menstruaci). Je i přesto antikoncepce plně funkční již nyní? Dále bych se chtěla zeptat, jestli po užití Postinoru je možné pokračovat v užívání antikoncepce běžným způsobem? Velice děkuji za odpovědi

Odpověď odborníka:

Dobrý den, po 14 dnech užívání antikoncepce již nastupuje její antikoncepční účinek, i když jste nezačala užívat 1. den menstruace. Antikoncepci můžete užívat i po užití Postinoru.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: