Fyzioterapie laserem

Mám silné bolesti kloubu v zápěstí ruky (silná artroza) a rhb. lékařka mi doporučila laser (platím si to), po dvou ošetřeních se to značně zhoršilo, bolí to i v klidu, což dosud nebylo,na vlastní žádost s nesouhlasem fyzioterapeutky jsem to skončila, en byl to chybný nvárh terapie. A doporučil byste mi nějaké ty kolagenové injekce Guna apod., děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den ,souhlasím s přerušením léčby , která potíže zhoršovala ,s injekcemi nemám zkušenost -to je dotaz pro ortopeda.

prim. MUDr. Jaroslav Pišvejc
prim. MUDr. Jaroslav Pišvejc

Specializace: Rehabilitace a fyzikální medicína
Pracoviště: Lázeňský hotel MONTI SPA, Františkovy Lázně

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x