Gad a elify

Pane doktore, od 50 ti let mám GAD.Je mi 61 let.Léta jsem užívala Rivotril 0,5 mg na noc.V 59 letech jsem podstoupila operaci hiátové hernie.Změna v zažívání se odrazila i v psychice,Rivotril již nestačí.Dostala jsem v květnu Elify 75 mg na ráno a večer.Plus 1 Rivotril 0,5 mg.Elify zabralo zázračně.Ovšem jen na 2 měsíce.Teď - srpen a září mám nepěkné příznaky GAD.Nejvíce dopoledne.Závratě, rozmazané vidění, úzkost, nesoustředění....Jsem pod kontrolou odborného lékaře.Našla jsem ale vaše stránky a ráda bych věděla, proč výborné Elify nezabírá, čím ho nahradit. Velmi se obávám budoucnosti, zda nebudu muset brát čím dál víc léků, zda budu fungovat v rodině jako dosud.Vaše odpověď zůstane jen a jen u mě, pro moje zklidnění, informaci.Děkuji, Alena

Odpověď odborníka:

Milá paní Aleno.
Budte li docházet ke stejným terapeutům,jako dosud,pravděpodobně Vás čeká další přidává ní léků
a přibývání dalších nepříjemných symptomů.
Již před lety jsem zjistil a ověřil studiem moderní psychologie,že chemie úzkost neřeší.
Pacient,léčený medikací,kterou popisuje se,dle mých zkušeností stává robotem,se kterým vlastně ani nelze pracovat.

Moji lidé se uzdravují při následujícím režimu:

za prvé- pořádné vyšetření- krevní odběry, CT mozku- naprosto nutné-nejen k vyloučení skrytého onemocnění ale pro zklidnění pacienta a lékaře!!! Podrobně pacienta poučím o tom, co výsledky znamenají-má na to právo a je mojí povinností přesné a jednoduché vysvětlení.

zakažte si zácpu.- stravujte se racionálně, pijte minimálně 2 l tekutin denně. POkud se jeden den nepdaří jít na
stolici.použijte Folium sennae-volně prodejné.

na léky,které berete vzniká závislost.
Pokud Vám tento fakt vadí,můžete je vysadit- je to vaše plné právo.Přečtěte si rozhodně přibalové letáky-
vážně Vám nevadí,co všechno Vás může potkat,pokud je budete brát?

Zkuste aspoň půl hodiny denně sportovat- třeba Nordic walking.

Při úzkosti používejte šamanské dýchání- nekonečný nádech, pak nekonečný výdech-zopakujte vždy 2x
POužijte tuto metodu vždy,kdy se úzkost objeví,. Vždy to zabere!!! Budte li takto s úzkostí zacházet,
bude slábnout.

Používejte emoce: PLÁČ,SMÍCH, VZTEK. nEEXISTUJÍ NEGATÍVNÍ EMOCE!!!!

ˇˇZijte pravdu svého srdce. Nepředstírejte ve vztazích!!! Pravda je vždy lepší než
"Milosrdná lež".
Vaše potíže mají určitě nějakou příčinu.
Úzkost není nemoc. je to jen symptom,který svědčí o tom,že se v našem životě děje chyba.

Přeju Vám hodně síly a budu rád,když se časem ozvete,jak se Vám daří bojovat:-)

se srdečným pozdravem a díky za důvěru

Váš Petr Jugas

Homeopatikum mírnící úzkost je volně prodejné,bere se 3x2-3x1.

Koukněte na http://www.youtube.com/watch?v=D-zfcRtEhhM

MUDr. Petr Jugas
MUDr. Petr Jugas

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Soukromá praxe neurologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: