Gardnerella

Byla mi diagnostikována Gardnerella, doktor mi předepsal entizol a klion d-100, 6 pilulek entizolu jsem měla dát partnerovi na přeléčení. Ještě před návštěvou lékaře měl přítel po pohlavním styku přecitlivělý penis a trápilo ho svědění, které přetrvává do teď i 5 dní po požití entizolu, na svědění si koupil canesten, ale nevím, jestli mu pomůže pokud se ode mě nakazil Gardnerellou. Já jsem v polovině léčby a žádné problémy nemám. Měl by se partner nějak dál léčit nebo je nějaký volně prodejný lék, který by mu pomohl? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Partner by měl navštívit urologa nebo dermatovenerologa na vyšetření, v každém případě během léčby nutná abstinence sexuální.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Ovulace a načasování
Články: Ovulace a načasování
Změny v kvalitě...
Tasemnice
Články: Tasemnice
Tasemnice je střevní...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Velikost penisu a sexuální uspokojení žen
Články: Velikost penisu a sexuální uspokojení žen
Zajímalo vás, jak závisí...
Hysteroskopie
Články: Hysteroskopie
Hysteroskopie je...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: