Gardnerella,bolest v podbříšku,časté pocity na močení

Dobrý den, gynekologem mi byla diagnostikována Gardnerella asi před 2 týdny,dal mi macmiror čípky a femalac. Když jsem mu řekla o bolestech v podbříšku a pocitech na močení, řekl mi že to u toho tak bývá. Výtok ustoupil,ale bolesti přetrvávají a některé dny se stupňují. Zajímalo by mě,jestli bolest v podbříšku a časté pocity na močení má souvislost s Gardnerellou. Vyšetření moči -negativní. Děkuji za zodpovězení dotazu

Odpověď odborníka:

Ano, skutečně zánět pochvy může způsobovat bolesti v podbřišku- je to dáno tím, že vlastně směr uložení pochvy je směrem do podbřišku a zánět většinou bolí. Bude třeba udělat kontrolní kultivaci, zda je vše vyléčeno, ev. i připojit celkovou léčbu i ATB

MUDr. Jiří Bastl
MUDr. Jiří Bastl

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Privátní ambulantní zařízení Gynosan, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: