Gardnerella vaginalis

Dobrý den, jsem ve 37. týdnu těhotenství. Ve 33. týdnu jsem po dobrání antibiotik dostala mykózu. Ta byla zaléčena. Byl proveden i výtěr z pochvy a v kultivaci nalezena na +++ Gardnerella vaginalis. Po konzultaci s lékařem mi bylo sděleno, že nyní již do porodu léčit nebudem a ani při kojení. Mám prý přijít až nebudu kojit, což může být klidně i rok. Poté se přeléčí i partner. Je tento postup správný? Mám obavy i o dítě, zda nedojde k jeho nakažení, postižení. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Nemějte obavy tento postup je zcela v pořádku plod není nijak ohrožen. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: