Gastroesofagealni reflux

dobry den mam 6leteho syna ktery od narozeni neustale blinka obloukem dětska lekařka nam řikala že obvykle děti do dvou let blijou tak jsme to neřeili a po dvou letech si zažadali udělat veškere vyšetřeni a zjistili mu že ma gastroesofagealni reflux naštěvujem gastroenterologickou poradnu ale nic jineho snim nedělaji jen se nas zepta pan doktor jestli blinka zjistili mu že ma mirně zvětšenou nosni mandli tak pan doktor to řeši tim že at mu tu mandli nechame odstranit a vše vymizi jenže syn blije každym dnem kde koliv jdem i někdy vnoci a plače že ma křeče v břišku bojim se myslite že nemuže dojit v pozdějšim věku k požkozeni jicnu ?děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, refluxní choroba obvykle odeznívá do 6 měsíců, ale může někdy trvat do dospělosti. K poškození jícnu dojít může- kyselý obsah ze žaludku může vyvolat zánět jícnu. Je možné použít léky na snížení kyselosti obsahu- omeprazol, pantoprazol atd., ale vše po konzultaci s lékařem a na předpis. Léčba trvá delší dobu. Hezký den

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: