Genitalne bradavičky

Tak moj byvali priatel mal genitalne bradavičky . Spal vtedy somnou ja som o tom nevedela podvadzal ma opustila som ho . je to uz 5 mesiacov . Teraz som mala dva krat styk s kondomom ..uz s inym chlapcom bradavice nemam citologia bola v poriadku mohla som ho nakazit ? Aj ked by som bola mozno este v inkubacnej dobe ? Bola som u gynekologicky a povedala ze som zdrava aj tak mam strach :((( dakujem

Odpověď odborníka:

dobrý den, je možné, že si Vaše imunita poradila s virem. Pokud nejsou obtíže, neřešte bradavičky. I kdyby se prokázal virus HPV (zaplatila byste si test), tak by se stejně neléčil.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x