Genitální bradavice

dobrý den, chtěla jsem se zeptat: před rokem a půl jsem si objevila drobné tmavé bradavičky kolem pochvy a kolem konečníku, sdělila jsem to gynekologovi, který mi řekl, že se jedná o kondylomata.. bradavičky jsem si nechala vypálit. Už se neobjevily, mohou se mi ještě objevit? Často trpím na kvasinky a mykozy, ačkoliv hygienu dodržuji... na očkování jsem již stará... je moje riziko rakoviny vysoké? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, kondylomata se bohužel znovu objevit mohou. Co se kvasinkové infekce týče, zatím není nijak výrazně prokázán její vliv na vznik nádorů pohlavních orgánů. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: