Genitální bradavice

Nedávno jsem byla na vyšetření u svého gynekologa, který mi našel genitální bradavice v oblasti poševního vchodu. Nejsem si jistá, jak je tam mám dlouho a mám strach, že je přenašečem můj přítel, který má velmi divokou minulost. Pokud se mi bradavice odstraní, tak se od něj znovu nakazím ? A půjde to takhle pořád dokola ? Nemůžeme kvůli příteli používat kondom.

Odpověď odborníka:

Kristýno, není vyloučeno, že Váš partner je přenašeč (může být dokonce i bezpříznakový), a tedy bohužel je možné i riziko reinfekce (znovu se objevení infekce u Vás). Pokud má partner nějaké obtíže, nechť se obrátí na urologa či dermatovenerologa. Hezký den.

MUDr. Nela Šrámková
MUDr. Nela Šrámková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Praha 8

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x