Genitalni bradavice po ošetření

Dobry den, u kořene penisu mam par genitalnich bradavic. Na venerologii zvolili způsob léčby potěrem Podophyllinu 1x týdně . Po třech dnech po ošetření došlo k zarudnutí varlat a kořene penisu se silně pronikající palivou bolesti po dobu cca 12 hodin. Teďˇ už je to o 90% lepší . Došlo ale k pomalému odloupavani kůže na varlatech a u kořene penisu k zesvětlení kůže a místy k slabemu krvácení . Chci se zeptat jestli je to normální reakce nebo jsem třeba nedostatečně neoplachnul mista po ošetření ? V pátek jdu na další potěr , tak ošetřujiciho lékaře budu také informovat. Předem děkuji za odpověď .

Odpověď odborníka:

Tato velká iritační reakce by samozřejmě nastat neměla, došlo u vás k potřísnění okolní kůže a to by se skutečně stát nemělo. Lékaře určitě informujte.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x