Genitální herpes

Poté, co mi gynekoložka předepsala Zovirax proti genitálnímu herpesu a k tomu mast, mi vřídky zmizely, ale boule v třísle se jen zmenšila. Mám jít k doktorce pro další Zovirax, aby boule zmizela? Je genitální herpes přenosný pouze v době jeho příznáků nebo i během doby, co mi vřídky zmizely a zůstala jen boule v třísle?

Odpověď odborníka:

"Boule" (zvětšená lymfatická uzlina) může přetrvávat delší dobu, kdyby nezmizela do měsíce, navštivte lékaře. V této chvíli již infekční nejste.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: