Genitální opar

Dobrý den, prosím o radu. Občas se mi vyskytne genitální opar, obvykle blízko poševního vchodu. Momentálně mám docela velké ložisko na hýždi. Nedostanu se k lékaři, takže nemám lék provirsan, jen mažu mastí herpesin. Je to dostatečná léčba, nebo je nutno užívat i provirsan? A jak dlouho po výsevu puchýřků má ještě smysl nasadit provirsan, když to nestihnu hned od počátku? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Pokud již došlo k výsevu puchýřků je vhodná zinková mast a alkoholové obklady, Herpesin je li recidiva častější než 2x do měsíce. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: